Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Skript Autorski DropStone.

_Sizzus_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widziałem już masę przeróżnych skryptów na drop stone

Wiem, że niektórzy myślą teraz: "Jez** znowu kolejny skrypt na drop stone tego jest już masę na necie wejdę i zobaczę"

Ja starałem odwzorować mój skrypt od pluginu z serwera ProCraft**.pl

No to może co w nim się znajduje

A więc drop wyświetlany na pasku smoka u góry przez 3 sekundy

Dodałem możliwość włączenia/wyłączenia dropu cobble'a co czasem pomaga na serwerach bez CobbleX

Wspomaga Fortune od 1-3

Wspomaga BossBarSK i BarAPI pluginy wymagane do działania pasku smoka

Opcje w których jeżeli zmienimy np wysokość diamentu to cały skrypt zmienia ją na taką jaką podaliśmy

To Do:

Piszczcie co mam dodać w następnych wersjach

PS. Jeżeli chcecie następnych wersji

Wersja: 1.0

DL:

http://pastebin.com/rVKcBMNX

Bar API:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bar-api/

BossBarSK:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/forum/misc/65132-addon-boss-bar-sk-v-1-666/#posts

No to chyba tyle dzięki jeżeli czytasz ten post

Pamiętaj, że to mój pierwszy skrypt

Więc swoją opinie wyrażaj trochę łagodniej :D

No to do zobaczenia Siemka!! :)

Opublikowano

Już myślałem, że to będzie porządny skrypt na drop, ale niestety. Kolejny super pseudo gimbus, myśli, że jak przerobi skrypt checkx'a (teraz #e3uS) to nikt tego nie ogarnie, co za k***a f**k logic. Report za plagiat.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Już myślałem, że to będzie porządny skrypt na drop, ale niestety. Kolejny super pseudo gimbus, myśli, że jak przerobi skrypt checkx'a (teraz #e3uS) to nikt tego nie ogarnie, co za k***a f**k logic. Report za plagiat.

Ziom zaczynam pisać skrypty powiedz co ci nie pasuje jak byś chciał żeby on wyglądał a pozatym skrypt 100% 25%przerobiony i te s3uS tylko hc_drops :* napisz mi na msg co chcesz żebym napisał albo zmienił Pozdro

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tematem sie nikt nie interesuje --,.-- polecam administratorowi do przeniesienia do działu ,,kosz'' bądź  usunięcie tego ;c

// Co do skrypta lepszy bym napisał w 10 min

Opublikowano

"Jez** znowu kolejny skrypt na drop stone tego jest już masę na necie wejdę i zobaczę" heheh wystarczalo wkopiuj wklej nie trzeba było pisać 2/10 wyjebie serwer bo skrypty :D pluginy lepsze 

• 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...